Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Brüsszelt hibáztatják a berliniek az oltás lassúságáért + videó

A Videa Németországban készített riportjából kiderül, hogy a korlátozások feloldása is lassan halad.

Magyar Nemzet
2021. 05. 26. 9:04
Berlin, 2020. december 31. A megvilágított Brandenburgi kapu Berlinben, a szilveszteri mûsor fõpróbáján 2020. december 31-én. A koronavírus-járvány miatt idén nézõk nékül rendezik meg az eseményt, amelyet élõ adásban közvetit a televízió. MTI/EPA/Clemens Bilan Fotó: Clemens Bilan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Berlin lakosai szerint az Európai Unió hibás vakcinabeszerzése az oka annak, hogy lassan halad az oltási kampány Németországban.

A német állampolgárok úgy látják, hogy hamarabb véget érhetett volna a teljes lezárás, vagyis már korábban feloldhatták volna a koronavírus ellen bevezetett szigorú korlátozásokat az országban, ha a kormány a megfelelő időben elegendő oltást rendelt volna – derül ki a Videa német fővárosban készített riportjából.

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.