időjárás 1°C Adél 2023. január 29.
logo

Hat pedofilt és szexuális ragadozót találtak a homoszexuális kórusban

Forrás: 888.HU
2021.07.10. 11:54
Hat pedofilt és szexuális ragadozót találtak a homoszexuális kórusban

„Azt hiszed, hogy megrontjuk a gyermekeidet, ha nem figyelnek oda, miket csinálunk. Vicces, de ez egyszer igazad van” – egy rövid részlet abból a dalból, amit a San Franciscó-i homoszexuális férfikórus tagjai adtak elő egy videóban. Nem kellett sok idő hozzá, hogy kiderüljön: elítélt szexuális bűnözők, pedofilok is részt vettek az LMBT-propagandavideó elkészítésében – olvasható a 888.hu cikkében.

Július elején egy San Franciscó-i homoszexuális férfikórus tagjai úgy döntöttek, megmutatják az általuk homofóbnak tartott közösségnek, hogy mit gondolnak a világról. Dalban üzenték a szülőknek, hogy átformálják a gyerekeiket.

Részletek a dalból:

„Azt hiszed, hogy bűnösek vagyunk,

Harcolsz a jogaink ellen.

Azt mondod, mi olyan életet élünk, amit nem tudsz tisztelni,

Pedig csak félsz.”

„Azt hiszed, hogy megrontjuk a gyermekeidet,

Ha nem figyelnek oda, miket csinálunk.

Vicces, de ez egyszer igazad van.”

„Megtérítjük a gyermekeiteket,

Apró lépésenként,

Csendesen és finoman,

És alig veszitek észre.”

Amerikai hazafiak kiderítették, hogy nem csak irónia a dalszöveg, ugyanis a kórus tagjai között hat regisztrált szexuális ragadozó és pedofil található – olvasható a 888.hu-n.

A legtöbb helyről a pedofilbotrány előtt törölték a videókat, ugyanis az alaphangon is kínos volt az LMBT-propagandának.

Borítókép: A Pride résztvevői a New York-i Ötödik sugárúton (MTI/EPA/John Taggart)

„Eljövünk a gyermekeitekért, megtérítjük őket!” – ígéri a homoszexuális férfikórus

Gunyoros és kissé fenyegető hangvételű dalt írt a meleg büszkeség hónapjára a San Franciscó-i Meleg Férfikórus (San Francisco Gay Men’s Chorus), amelyben pellengérre állítják azokat a szülőket, akik féltik gyermekeiket a nyugati médiában elburjánzott LMBTQ-propagandától.

Tovább...

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.