Késes támadás történt a düsseldorfi repülőtéren

A német média az ország szövetségi rendőrségére hivatkozva közölte, hogy a düsseldorfi repülőtér indulási terminálja előtt késes támadás történt kedden, melyben egy személy megsebesült – írja cikkében a Mandiner.

Forrás: mandiner.hu2021. 07. 06. 14:44
null
Düsseldorf, 2021. július 2. Utasfelvételre váró emberek sorban állnak a düsseldorfi nemzetközi repülõtéren 2021. július 2-án, miután Németország Észak-Rajna-Vesztfália tartományában elkezdõdött a nyaralási szezon és Európa több országában is feloldották a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett utazási korlátozásokat. MTI/EPA/Sascha Steinbach Fotó: Sascha Steinbach
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német rendőrség közölte, hogy a düsseldorfi repülőtéren kedden késelés során egy ember megsebesült, a hatóság pedig keresi a támadót – közölte a rendőrség.

A késelés az indulási területen vagy azon kívül történt – mondta a szövetségi rendőrség a dpa német hírügynökségnek.

A támadó elmenekült, a rendőrség keresi.

Nem világos, mi volt az indíték, a sérültet kórházba szállították.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Sascha Steinbach

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.