időjárás -6°C Ágnes 2022. January 21.
logo

Le Pen: Itt az ideje, hogy Európa hazafijai egyesüljenek!

Magyar Nemzet
2021.07.02. 19:42
Le Pen: Itt az ideje, hogy Európa hazafijai egyesüljenek!

– Akkor, amikor a globalisták – akiknek Franciaországban Emmanuel Macron a fő képviselőjük – útjára indították az Európa jövőjéről szóló konferenciát, mégpedig azzal a céllal, hogy tovább erősítsék az európai intézményeket, a mai megállapodással letettük egy nagyszerű szövetség alapkövét az Európai Parlamentben

– nyilatkozta Marine Le Pen, a francia jobboldali Nemzeti Tömörülés elnöke annak kapcsán, hogy tizenhat jobboldali európai párt – közöttük a Fidesz, a lengyel Jog és Igazságosság, az olasz Liga és a spanyol Vox – vezetői közös nyilatkozatot írtak alá.

📹 Le rassemblement des patriotes européens est lancé : avec les partis patriotes les plus influents du continent, nous posons la première pierre d’une grande alliance au Parlement européen.

✍🏻 Notre déclaration commune : https://t.co/stCBQhqxPb pic.twitter.com/GeoLZBo0m3

— Marine Le Pen (@MLP_officiel) July 2, 2021

A bevándorlásellenes párt vezetője egy a Twitteren közzétett bejegyzésben hangsúlyozta: „Az Európai Unió egyre kevésbé demokratikus partok felé sodródik, ezért itt az ideje, hogy az öreg kontinens hazafijai egyesüljenek a nép és a demokrácia érdekében.

– Együtt erősebbek leszünk a föderalista zsarolással szemben

– nyomatékosította Le Pen, majd kiemelte azt is: nem fogjuk elfogadni, hogy a föderalizmus és a bürokratizmus hívei kötelező normák bevezetésével diktálják a mindennapi életünket.