Rendőrgyilkosságokkal fenyegetőzik a kitoloncolt afgán bandavezér

A 2017-ben Afganisztánba kitoloncolt férfi többek között azzal fenyegette meg a német rendőröket, hogy van egy 100 afgánból álló, kitoloncolásra ítélt csoportja, akiket fel tud szítani ellenük. A bandavezért több mint harminc bűncselekménnyel hozták kapcsolatba, ezért utasították ki négy évvel ezelőtt Németországból. A férfi kitoloncolását anno egy zöldpárti képviselő megpróbálta megakadályozni.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 10. 08. 16:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Van elég afgánom Frankfurtban és környékén, akik a kitoloncolási listán szerepelnek. És ők mindenre készen állnak

- a V4NA nemzetközi hírügynökség tudósítása szerint többek között ilyeneket mond Sanger Ahmadi azon a videón, amely a közösségi platformokon terjedt az elmúlt napokban.

A férfit 2017-ben toloncolták ki Németországból, miután a rendőrség öt szövetségi államban legalább harminc bűncselekménnyel hozta összefüggésbe még a Lions-Cartel bűnbanda vezetőjeként – írja a Breitbart a német Focus cikkére hivatkozva.

A hét elején napvilágot látott videóban a 35 éves férfi azzal fenyeget, hogy

ha a rendőrség továbbra is bosszantani fogja, akkor a deportálási listán lévő lévő mintegy száz afgán férfiból álló hadseregét a rendőrség ellen uszítja.

Stephan Mayer, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) parlamenti képviselője „rendkívül undorítónak és visszataszítónak” nevezte a videót – írja a Bretibart.

A portál hozzáteszi, hogy az Alternatíva Németországért (AfD) sajtóközleményében kiemelte: Claudia Roth zöldpárti képviselő 2017-ben megpróbálta megakadályozni a férfi és 13 másik személy kitoloncolását.

A borítókép forrása: Twitter

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.