Barack Obama koronavírusos, de jól van

A volt amerikai elnök megúszta egy kis torokfájással.

Magyar Nemzet
2022. 03. 14. 10:03
Barack Obama volt amerikai elnök. Fotó: Kiara Worth Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Barack Obama koronavírustesztje pozitív lett – derült ki a volt amerikai elnök Twitter-bejegyzéséből. Elmondása szerint az elmúlt napokban „kissé kapart a torka” de egyébként jól érzi magát. Tájékoztatása szerint felesége, Michelle Obama tesztje viszont negatív.

Ez egy emlékeztető, hogy vedd fel az oltást, ha még nem tetted, akkor is, ha az esetszámok lefelé mennek!

– fűzte hozzá a 60 esztendős politikus.

Barack Obama a telet jobbára Hawaii-n töltötte, a napokban tért vissza Washingtonba, a koronavírussal is már a fővárosban fertőződhetett meg. A volt elnök az oltás szükségességének egyik hangos szorgalmazója volt: élőben közvetítették például, ahogy beoltatták magukat. Később nagy port kavart, hogy 60. születésnapjára partit szervez, végül a tervezetthez képest csak szűk körben ünnepelt.

Az Egyesült Államokban a januári csúcs után – amikor volt olyan nap, hogy több mint egymillióan fertőződtek meg – mára sikerült letörni a járványt, szombaton már mindössze 6300 új esetet regisztráltak.

Borítókép: Barack Obama volt amerikai elnök (Fotó: Kiara Worth)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.