Így köszöntött be Spanyolországba az áprilisi tél + videó

Nem mindennapi időjárás jellemzi az idei tavaszt Spanyolországban. A mediterrán éghajlatú országban volt, ahol több utat is le kellett zárni.

Forrás: Youtube, Facebook/MTVA2022. 04. 22. 12:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hótaposóban és téli kabátban indultak dolgozni az emberek a spanyol fővárosban szerdán. Egyes tartományokban volt, ahol több mint harminc centiméter hó esett – derül ki az MTVA híradójából.

Egyik napról a másikra beköszöntött a tél több spanyol tartományban. Főként persze a magasabban fekvő területeken esett a hó, volt, ahol több mint harminc centiméter. Több utat lezártak egy időre. Hiába a mediterrán éghajlat, télen nem ritka a hóesés a spanyoloknál, de április második felében jó régen volt példa hasonlóra.

– írja a közösségi oldalon megjelent bejegyzésében az M1.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.