Elindult a pápalátogatás hivatalos honlapja

Ferenc pápa április 28. és 30. között érkezik Magyarországra.

Magyar Nemzet
2023. 03. 21. 15:41
FERENC pápa
Vatikánváros, 2023. március 8. Ferenc pápa heti általános audienciájára érkezik a vatikáni Szent Péter téren 2023. március 8-án. MTI/AP/Andrew Medichini Fotó: Andrew Medichini
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katolikus egyházfő látogatása alkalmából kétnyelvű honlap indult, ahol többek közt a programokat, valamint a legfrissebb híreket és információkat is megtalálják az érdeklődők – adta hírül Facebook-oldalán Kovács Zoltán. 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára emlékeztetett, hogy Ferenc pápa április 28. és 30. között érkezik Magyarországra. 

A kétnyelvű portál ide kattintva tekinthető meg. 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy Magyarország az egyetlen ország Olaszországon kívül, amelyet Ferenc pápa kétszer is meglátogat, a részletes programról pedig alább olvashat. 

Ferenc pápa korábban egyébként nyíltan beszélt arról is, hogy mikor fog lemondani, amely abban az esetben következhetne be, ha „túl fáradt lesz, elveszíti tisztánlátását”.  Akkor azt mondta, néhány bölcs bíborost már megkért arra, figyelmeztessék őt időben, ha a fáradtság miatt már nem képes világosan értékelni a helyzeteket.

Borítókép: Ferenc pápa (Fotó: MTI/AP/Andrew Medichini)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.