Tömegbe hajtott egy autós a franciaországi Bordeaux-ban

Négy személyt már őrizetbe is vettek a helyi hatóságok.

Magyar Nemzet
Forrás: France Bleu2023. 04. 15. 9:38
A franciaországi Bordeaux-ban 2023. április 14-én történt gázolás egyik jelenete. (Forrás: Twitter)
A franciaországi Bordeaux-ban 2023. április 14-én történt gázolás egyik jelenete. (Forrás: Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét ember sérült meg a franciaországi Bordeaux külvárosában péntek este, amikor egy autó egy utcán a tömegbe hajtott.  Az első jelentések szerint az autó tizennyolc éves sofőrje elvesztette uralmát járműve felett, és hatalmas sebességgel az emberek közé csapódott.

A gázolásban két tizennyolc éves helybéli fiatal súlyosan megsérült, miután őket lábukon és csípőtájékon találta el a jármű. Kórházba szállították őket, a beszámolók szerint életveszélyben vannak. 

A France Bleu rádióadó arról számolt be, hogy a jármű vezetőjét és három utasát letartóztatták a bordeaux-i agglomerációban, a várostól északkeletre található Bassensben. A négy személyt jelenleg is őrizetben tartják.

 

Borítókép: A franciaországi Bordeaux-ban 2023. április 14-én történt gázolás egyik jelenete. (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.