Videón, amint meglop egy mentőápoló egy idős nőt percekkel a halála után

Észrevette a kamerát.

Magyar Nemzet
Forrás: Ladbible2023. 04. 09. 9:36
Ambulance,Van,On,A,Wide,City,Street.,White,Emergency,Vehicle
2002660841 Fotó: hodim
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokkal a halála után akart meglopni egy 94 éves nőt egy mentőápoló, azonban végül úgy döntött, nem teszi zsebre a pénzt, mert észrevette, hogy egy kamera figyeli a ténykedését a sarokból. A Shropshire állambeli Shrewsburyben még tavaly június 29-én lett rosszul az asszony, akihez bár gyorsan riasztotték a mentőket, már nem sikerült megmenteni.

Itt érnek össze a szálak, ugyanis az 58 éves Mark Titley egyike volt annak a négy mentőnek, akiket a nő otthonába hívtak. Miután megállapították a halál beálltát, a férfi belépett a házba és ki tudja, milyen okból, kutakodni kezdett. Talált is egy kis készpénzt egy műanyag dobozban, és amikor zsebre akarta tenni a 60 fontot, úgy döntött, inkább visszateszi a pénzt a helyére, mert észrevette, hogy egy kamera figyeli. 

A férfi eleinte azzal védekezett, hogy a hozzátartozóknak akarta odaadni a pénzt, később azonban beismerte a lopást. Bárhogy is, Mark Titley azóta már rég nem dolgozik a mentőszolgálatnál, és 18 hetes felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték – számolt be az esetről a LADbible

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.