Gyilkosság áldozata lehetett a Kis-Dunában talált férfi

A 41 éves férfi meggyilkolásával a 31 éves férfit gyanúsítottak meg.

Magyar Nemzet
2023. 05. 02. 9:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyilkosság gyanúja körvonalazódik a márciusban a Kis-Dunában talált emberi testrész ügyében. Egy holttestet ástak el, amelynek egy földből kiálló részére bukkantak rá közel két hónapja Szlovákiában a folyónál. A holttestet megközelítőleg egy méter mélyen ásták el és falevelekkel takarták le – írja a Ripost.

A 41 éves férfi meggyilkolásával a 31 éves szenci járásbeli Jozef P.-t gyanúsították meg – idézi Michal Szeiff rendőrségi szóvivőt a Parameter.

A rendőrségi információk szerint az elkövető február 17-én egy szóváltást követően arcon ütötte az áldozatot, aki egy időre elvesztette az eszméletét és a földre zuhant.

Később mindketten a Kis-Dunához mentek, ahol az idősebb férfi ismét eszméletét vesztette, és a vízbe esett. Ezt követően a gyanúsított egy gödörbe tette, átöltözött, és elhagyta a helyszínt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.