Röviddel a landolás előtt nyitotta ki a repülőgép ajtaját egy férfi

Kinyitotta egy utas a vészkijárati ajtót az Asiana Airlines légitársaság utasszállító repülőgépén, amikor az még a levegőben volt. Senki sem sérült meg komolyabban, de többeket légzési nehézségek miatt kórházba kellett szállítani.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 26. 11:55
DAGALO, Mohamed Hamdan; BURHÁNI, Abdel Fattáh al-
Schönefeld, 2023. április 24. A német légierõ (Luftwaffe) egyik Airbus A321-es személyszállító gépe Szudánból kimenekített német állampolgárokkal a fedélzetén a Berlin-brandenburgi Willy Brandt Repülõtérre érkezik a Berlin melletti Schönefeldben 2023. április 23-án. Az Abdel-Fattah Burháni tábornok vezette szudáni hadsereg és a Mohamed Hamdan Daglo tábornok vezette félkatonai Gyorsreagálású Támogató Erõk (RSF) között április 15-én törtek ki fegyveres harcok Szudánban. Az összecsapásoknak eddig több száz halálos áldozata van, a sebesültek száma meghaladja a háromezret. MTI/AP/DPA/Jörg Carstensen Fotó: Jörg Carstensen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dél-koreai légitársaság utasszállító gépén 194 utas tartózkodott, és a gép már a leszálláshoz készülődött, amikor a vészkijárat mellett ülő férfi 250 méteres magasságban kinyitotta az ajtót.

 A landolás végrehajtásában nem okozott problémát a férfi cselekedete és komoly sérülés ugyan nem történt, azonban nyolc gyermeket és egy felnőttet légzési nehézségek miatt egy közeli kórházba szállítottak

 – írta a Reuters.

A repülő ajtajának kinyitásával gyanúsított férfi ügyében nyomozást indított a dél-koreai rendőrség.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/AP/DPA/Jörg Carstensen)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.