Verekedtek az utasok, Budapesten kellett leszállnia a Párizsba tartó gépnek

A török Pegasus Airlines Isztambul (SAW)–Párizs (CDG) járata Budapesten szakította meg útját, mert a fedélzeten összetűzés alakult ki az utasok között.

Magyar Nemzet
Forrás: Airportal.hu2023. 05. 17. 17:02
Budapest,,Hungary,-,4,September:,On,4,Sept,,2016,In
665363686 Fotó: czb Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Airport AIRportal.hu-hoz eljuttatott tájékoztatása szerint a járat az utasok közötti összetűzés következtében szakította meg útját. A repülőgép helyi idő szerint 12 óra 1 perckor biztonságosan leszállt a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, majd a számára kijelölt állóhelyre gurult.

A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság a renitens utast a gépről eltávolította és kihallgatta, a sérültek pedig nem kértek orvosi ellátást. A gép a rendőri intézkedés után folytatta útját Párizs felé. Az esemény nem akadályozta a légi közlekedést, a repülőtér működése zavartalan.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.