Rocksztárnak járó fogadtatás várta Tucker Carlsont + videó

Rengeteg témát érintett a Turning Point Action konferencián tartott beszédében a Fox News volt műsorvezetője.

Gábor Márton
2023. 07. 16. 18:51
Tucker Carlson amerikai konzervatív politikai véleményformáló, a Fox News korábbi műsorvezetője (Fotó: Michelle Maxwell / Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Üdvrivalgás fogadta a Fox News amerikai hírcsatornától nemrégiben távozott Tucker Carlsont a Floridában megrendezett Turning Point Action konferencián. 

Nem hiszem, hogy túl sok munkanélküli kap ilyen fogadtatást

viccelődött Carlson.

Carlson beszédében nemtetszésének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a liberális fősodor határozza meg a közbeszéd témáit, a Republikánus Párt nagy része pedig ezeknek a szabályoknak megfelelően politizál. 

Nincs önpusztítóbb módja a politikának, mint elfogadni az ellenségeink által szabott feltételeket, már a kezdetektől fogva. Így nem igazán lehet nyerni.

− húzta alá Carlson.

A Twitteren önálló műsort indító Carlson ezt követően a Covid-vakcinák, valamint a kötelező oltások ellen szólalt fel. 

Ha jó ember vagy, akkor követni fogod ezeket a szabályokat. Maszkot fogsz hordani. Elkülönülsz. Otthon maradsz. Kéred az oltást. Még akkor is, ha fogalmunk sincs, mi van benne. Nem tudjuk a hosszú távú hatásait, de fogd be. Ez egy erkölcsi próba

− kritizálta a gyakorlatot. 

Az egykori televíziós műsorvezető az ukrajnai háborúval kapcsolatban kiemelte, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök lényegében törvényen kívül helyezte az orosz ortodox vallást, bezárta a templomokat és börtönbe küldte a papokat. Szerinte egy kereszténynek ez ellen fel kell szólalnia. 

Emellett bírálta a Biden-kormányzat háborúra adott reakcióját, valamint az Egyesült Államok Ukrajnának nyújtott „végtelen” katonai és pénzügyi támogatását. 

A demokrácia megköveteli, hogy a háborúkról a nyilvánosság döntsön. Ez Washingtonban teljesen ismeretlen

– jelentette ki. Hozzátette, a jó vezetés rendet teremt a káoszban, Joe Biden éppen ennek ellenkezőjét csinálja Ukrajnában, ezzel pedig kvázi saját magát buktatja meg.

Borítókép: Tucker Carlson amerikai konzervatív politikai véleményformáló, a Fox News korábbi műsorvezetője (Forrás: Michelle Maxwell/Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.