Orbán Viktor a Nemzeti Atlétikai Központban

Atlétikai vb. Csúcsnap.

Magyar Nemzet
2023. 08. 20. 19:56
ORBÁN Viktor; VUCIC, Aleksandar
Orbán Viktor a Nemzeti Atlétikai Központban Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a Nemzeti Atlétikai Központban fogadta a nemzeti ünnepünk illetve az atlétikai világbajnokság alkalmából Budapestre érkezett magas rangú külföldi vendégeket – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A világ minden tájáról meghívott állami vezetők, politikusok és kiemelkedő üzletemberek a kormányfő társaságában tekintették meg a stadionban zajló versenyszámokat.

KURZ, Sebastian; ÁL SZÁNI, Tamím bin Hamad; JANSA, Janez; ORBÁN Viktor; BABIS, Andrej
Orbán Viktor a Nemzeti Atlétikai Központban Andrej Babis volt cseh kormányfő (b), Tamím bin Hamad ál-Száni katari emír (b2), Janez Jansa egykori szlovén miniszterelnök, a Szlovén Demokrata Párt elnöke és Sebastian Kurz volt osztrák kancellár társaságában (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Orbán Viktor minszterelnök a közösségi oldalán is megosztott egy képet. 

Atlétikai VB. Csúcsnap

− írta bejegyzéséhez. A miniszterelnök a hétvégén számos ország vezetőjét fogadta hivatalában is. 

Borítókép: Orbán Viktor a Nemzeti Atlétikai Központban Alekszandar Vucsics szerb elnök társaságában (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.