Joe Biden nem bírt magával, egy hatéves kislányt zaklatott + videó

Nem ez az első eset, hogy a 81 éves elnök bizarr módon viselkedik kiskorú lányok társaságában.

2023. 11. 22. 12:32
BIDEN, Joe
Washington, 2023. szeptember 25. Joe Biden amerikai elnök a csendes-óceáni szigetországok és az Egyesült Államok csúcstalálkozóján a washingtoni Fehér Házba 2023. szeptember 25-én. MTI/AP/Evan Vucci Fotó: Evan Vucci
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden, aki 81 évével az Amerikai Egyesült Államok eddigi legidősebb elnöke, nemrég egy rendezvényen ismét vállalhatatlanul viselkedett. Egy videófelvétel tanúlsága szerint az elnök megszólít egy kislányt, 

akinek elmondja, hogy imádja a füleit. 

Ekkor oda is megy a láthatóan megrémült gyermekhez, akivel beszélgetni kezd, miközben az próbálja magát minél jobban összehúzni. Megkérdezi tőle az elnök, hogy mi a neve, mire a kislány válaszol és az elnök megörül, hogy az édesanyját is úgy hívták. 

Eközben egyre és egyre közelebb ér a kislányhoz, akitől utána megkérdezi, hogy ugye már 17 éves, mire válaszol a lány, hogy még csak hat. 

Ekkor azért meghátrál Biden is és úgy tűnik, végre békén hagyja a kislányt.

Nem lehet eldönteni, hogy melyik a legkínosabb Biden-jelenet az elmúlt évekből, amikor kislányokkal szerepelt az amerikai elnök. Sok videó van az interneten, ahol fogdossa őket vagy próbálja megpuszilni a kiskorúakat, de látni azt is, hogy a gyerekek nem biztos, hogy erre majd pozitív emlékként gondolnak vissza a későbbiekben. Az X közösségi média oldalra nemrégiben feltöltöttek egy összeállítást az elnök legbizarabb pillanatairól.

Volt olyan eset, amikor Biden Finnországban megrágcsálta egy kislány ruháját, aki láthatóan nem fogadta örömmel az idős elnök „kedveskedését”.

Egy másik bizarr videón az látszik, hogy Joe Biden megáll egy kislánnyal fotózkodni, akinek megfogja a vállát és randitippeket ad a gyereknek. Azt mondja neki, hogy nagyon fontos, hogy 30 éves koráig ne legyen komoly pasija.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: MTI/AP/Evan Vucci)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.