Kovács Zoltán: Nem hagyjuk, hogy Magyarországot „elintézzék”

A Facebookon tett közzé bejegyzést Kovács Zoltán államtitkár.

2023. 11. 21. 18:35
Borítókép: Kovács Zoltán kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnökség előtt Budapesten, Garibaldi utcában 2018. november 28-án. A szóvivő bemutatta azt a kisteherautót, amelyen egy óriásplakát szerepel azzal az angol felirattal, hogy „Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta…, de Guy Verhofstadt azt mondja: »nincs bevándorlási válság« (2018. április 7.) Ez ostobaság!” (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebookra tett ki egy bejegyzést, amiben arról ír, hogy mennyire felháborítóan próbál beavatkozni Magyarország belügyeibe a Soros-birodalom.

„Aki még mindig azt kérdezi, hogy miért szerepel Alexander Soros az óriásplakátokon, és miért létfontosságú, hogy megvédjük szuverenitásunkat a külső erőkkel szemben, nézze meg a Soros-birodalomhoz tartozó Project Syndicate mai cikkét” − írja a posztjában az államtitkár, majd kifejti:

Ennek szerzője kifejezetten arra buzdítja az EU-t, hogy „tüntesse el” és zsarolja meg pénzügyileg a tagországok demokratikusan megválasztott kormányait. Ezeknek az embereknek semmiféle felhatalmazásuk nincs. Mi ez, ha nem közvetlen beavatkozás a belügyeinkbe?

Kovács Zoltán megjegyezte, hogy mennyire alaptalanul támadják Magyarországot antiszemita vádakkal. 

„Mindannyian ismerjük ezt a már unalomig ismételt, alaptalan érvet: Magyarország antiszemita, mert Soros Györgyöt támadja a plakátokon. De ez soha nem Soros György identitásáról szólt. Hanem az ideológiáról és a radikális aktivizmusról. Arról, hogy 

eltökélten beavatkozik Magyarország és Európa más országainak politikájába. Erről ő maga is számtalanszor írt, és ez a szándék nem szűnt meg azzal, hogy átadta a vezetést a fiának.”

– írta az államtitkár. 

Felhívja a figyelmet arra is, hogy

nem hagyjuk, hogy Magyarországot »elintézzék«, szuverenitásunkat és függetlenségünket mindenáron meg kell védenünk!

Borítókép: Kovács Zoltán (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.