Nyugati abszurd: müzlis dobozokon terjesztik az LMBTQ-propagandát

A könyvtár tartalmát olyan olvasmányok képezik, amelyek a méltányosság, sokszínűség és befogadás témaköreit tanítják.

2023. 11. 20. 20:48
Family,,Eating,And,People,Concept,-,Happy,Mother,,Father,And
reggeli Ground Picture/Shutterstock
792202816 Fotó: Ground Picture/Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A boltok polcain a müzli alapvetően két csoportot céloz meg: a gyerekeket és a fitt tudatos életmódot követő felnőtteket. Főként az előbbi csoportot megnyerve a gyártók vagy játékot rejtenek a gabonapehely dobozaiba, vagy színes grafikákkal teszik azt csalogatóvá.

Észak-Amerika egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata a Kellogg Company

egy új húzással rukkolt elő: az egyik legnépszerűbb termékük, – amely célcsoportját gyerekek képezik – dobozára egy ingyenes digitális könyvtár elérését adták meg. A könyvtár tartalmát olyan olvasmányok képezik, amelyek a méltányosság, sokszínűség és befogadás témaköreit tanítják.

 

A doboz egyik címkéjén található a leírás a digitális tartalomról. Azt írják, hogy azok „számos témát érintenek, többek között a kedvességet, a nemek közötti egyenlőséget és a különböző képességeket, hogy jobban megértsük osztálytársainkat, barátainkat és szomszédainkat, valamint „azt a színes világot, amelyben mindannyian élünk”.

Borítókép: Reggelit fogyasztó család (Ground Picture/Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.