Bloomberg: Orbán Viktor megbuktatására játszanak az EU vezetői

Az amerikai hírportálon megjelent véleménycikk szerint erre csak akkor van esély, ha nem Donald Trump nyeri a 2024-es amerikai elnökválasztást.

2023. 11. 20. 12:48
EP2I2269
Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Unió vezetői meg akarják buktatni Orbán Viktort – áll egy, a Bloomberg amerikai hírportálon megjelent véleménycikkben. Ebben a szerző azt írta, hogy

vannak, akik azt remélik, hogy Orbán Viktor az Európai Unió vezetőinek nyomására elbukik, de erre csak akkor van esély, ha Donald Trumpot nem választják újra elnökké, mert Trump és Orbán nagyszerű kapcsolatot ápolnak egymással.

Max Hastings szerint amennyiben Donald Trump visszatér a Fehér Házba, úgy a korábbi elnök mindenképpen „megpróbálja majd kisegíteni budapesti barátját”. A szerző azt állítja, hogy a populizmus képviselői olyan emberek félelmeit használják ki, akik például a bevándorlók miatt aggódnak – írta a Mandiner a publicisztikára hivatkozva.

Ez azért érdekes, mert eközben már Németországban is egyre többet foglalkoznak azzal a gondolattal, hogyan lehetne hazatoloncolni a migránsokat.

 

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.