Tengeralattjárókat reklámoz a posta

Na, ez propaganda javából. Postabélyegeket használnak az orosz tengeralattjárók reklámozására.

Forrás: TASZSZ2023. 11. 11. 14:24
A Krasznojarszk nukleáris meghajtású tengeralattjárót 2021 július 30-án bocsátották vízre a Szeverodvinszkben található
A Krasznojarszk nukleáris meghajtású tengeralattjárót 2021 július 30-án bocsátották vízre a Szeverodvinszkben található Szevmasz vállalatnál Forrás: Фото : СЕВМАШ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Orosz Posta 150 ezer bélyeget bocsátott ki új tengeralattjárók képével – jelentette a TASZSZ hírügynökség. A bélyegeken a Borei–A és a Yasen–M atom-tengeralattjárói, valamint a Lada 677 projekt dízel-elektromos tengeralattjárója látható. A bélyegek névértéke egyenként 30 rubel.

Borítókép: A Krasznojarszk nukleáris meghajtású tengeralattjárót 2021. július 30-án bocsátották vízre a Szeverodvinszkben található Szevmas vállalatnál. Ez volt a Yasen–M projekt (885M) második nukleáris meghajtású tengeralattjárója (Fotó: Szevmas)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.