Kibontotta a családnak szánt összes ajándékot egy hároméves gyermek az éj leple alatt

A család kicsi kincse.

Forrás: GMA2023. 12. 28. 17:15
Beautiful,Christmas,Gift,Boxes,On,Floor,Near,Fir,Tree,In
1165332937 Fotó: Pixel-Shot
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem bírt reggelig várni, így még hajnalban kibontotta az ajándékokat egy hároméves gyermek, csakhogy azokat is, amelyeket nem neki szántak – írja a GMA

Mindketten aludni mentünk, és azt gondoltuk, hogy minden rendben van, minden nagyszerű. Aztán arra ébredtünk, hogy ollót kérnek tőlünk – nem éppen erre akarsz kelni hajnali háromkor – fogalmazott a csínytevő édesapja, Scott Reintgen, aki hozzáfűzte, egyszerűen eszükbe sem jutott, hogy valaki kibonthatja az összes ajándékot az éj leple alatt. 

Mire észbe kaptak, már az összes ajándékot kicsomagolta a lurkó, aki tettét azzal magyarázta, hogy nem akarta, hogy bármilyen félreértés alakuljon a bontogatásnál, azt akarta, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy mit fog kapni. 

A hajnali káoszt végül sikerült megoldani, a szülők mindent visszacsomagoltak, így azért a másik gyermeküket meg tudták lepni karácsony alkalmából.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.