Túl népszerű, ezért bezárják a legelső karácsonyi vásárt

Ennyi volt, döntött a munkáspárti városvezetés.

Forrás: Independent2023. 12. 05. 15:57
Christmas,Decoration,Tree,In,The,Shop,,Winter,Street,Market,In
540764653 Fotó: Song_about_summer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lincolni karácsonyi vásár – amely Anglia legrégebbi karácsonyi vására – tavaly rekordszámú, 320 ezer embert csalogatott ki a szoba biztonságos melegéből, azonban a munkáspárti városvezetés szerint nem biztonságos a rendezvény lebonyolítása – adta hírül az Independent.

Érdekesség az ügyben, hogy éppen tavaly ünnepelte a rendezvény a negyvenéves fennállását. A négynapos rendezvényen különböző előadók és kórusok lépnek fel, azonban a városvezetés ennek most véget vetne. 

A tisztviselők ugyanis úgy döntöttek, hogy lemondják az idei eseményt, mert attól tartanak, hogy a belváros egy kis területén összegyűlt túl sok ember „kényelmetlen” lehet a látogatók számára. Ehelyett a képviselő-testület több ünnepi programot szervez a városközpontban, például ezen a hétvégén  jégösvényt állítanak fel. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.