Donald Trump kidobatott egy provokátort a kampányrendezvényéről + videó

Az eset egy New Hampshire-i rendezvényen volt, miután a férfi megzavarta Donald Trumpot a beszéde közepén.

Forrás: The Telegraph2024. 01. 21. 14:56
TRUMP, Donald
Indianola, 2024. január 15. A Republikánus Párt elnökjelöltségéért küzdõ Donald Trump volt amerikai elnök az Iowa állambeli Indianolában tartott kampányrendezvényen 2024. január 14-én. A Republikánus Párt január 15-én elõválasztást tart Iowa államban. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. MTI/AP/Andrew Harnik Fotó: Andrew Harnik
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump volt elnök és vezető republikánus jelölt az egyik kampányrendezvényén beszédet mondott, amelyben élesen bírálta Joe Biden jelenlegi elnököt, és arra figyelmeztetett, hogy 

a harmadik világháborúba sétálunk, ha ez a fickó irányítja a dolgokat.

A beszéde közben egy férfi igyekezett megzavarni az eseményt. Trump nem tolerálta a bekiabálást és kidobatta a rendezvényről az elégedetlenkedő férfit, számolt be róla YouTube-csatornáján a brit The Telegraph.

 

Borítókép: A Republikánus Párt elnökjelöltségéért küzdő Donald Trump volt amerikai elnök az Iowa állambeli Indianolában tartott kampányrendezvényen (Fotó: MTI/AP/Andrew Harnik)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.