Így bánnak a migránsok a francia nőkkel + videó

Az illegális migránsok nem akarnak beilleszkedni az európai kultúrába és nem akarnak az európai normák szerint élni. Ezt bizonyítják azok a videók, amelyek naponta kerülnek elő az interneten, és amelyek bemutatják, hogy a migránsok mit gondolnak az európaiakról, a nőkről és az itteni életről.

2024. 01. 10. 20:33
null
Lampedusa, 2023. szeptember 15. Továbbszállításukra várnak az illegális bevándorlók a dél-olaszországi Lampedusa szigetén lévõ befogadóközpontnál 2023. szeptember 15-én. Az elõzõ napokban rekordszámú, mintegy 6400 migráns érkezett a szigetre, ezért a helyi vezetés szükségállapotot hirdetett. MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco Fotó: Ciro Fusco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Futótűzként terjed az interneten az a megdöbbentő videó, amely jól szemlélteti, hogy a tömeges migráció mit okoz egy társadalomban. Az Európába érkező migránsok nagy részének esze ágában sincs beilleszkedni az európai kultúrába és az európai normák szerint élni. Az európai nőket egyenesen megvetik, akárcsak az alábbi videón látható migráns, aki egy buszról dobott le egy nőt Franciaországban.

 

De az Egyesült Királyságban sem jobb a helyzet, ahol az alább látható jelenetek mindennaposnak számítanak néhány régióban.

Borítókép: Illegális migránsok (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.