Nemsemleges egyenruhát vezet be a légitársaság

Az iránymutatások nem térnek el a nők és a férfiak esetében, a társaság operatív igazgatója szerint ez megtestesíti a belgaságot.

2024. 01. 23. 20:27
Vranckx, Dieter
Brüsszel, 2020. május 12. Dieter Vranckx, a Lufthansa csoporthoz tartozó Brussels Airlines belga légitársaság vezérigazgatója interjút ad a vállalat üzemi tanácsának különleges ülése után Brüsszelben 2020. május 12-én. Vranckx bejelentette, hogy ezer dolgozót elbocsátanak és 30 százalékkal csökkentik a flottát. A koronavírus-járvány miatt a Brussels Airlines mûködését június 1-ig felfüggesztették. MTI/EPA/Olivier Hoslet Fotó: Olivier Hoslet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Brussels Airlines „modernizálja a stílus útmutatóját”, írta meg a The Brussels Times. A lap szerint a korszerűsített irányelvek azt célozzák, hogy befogadóbbá váljon a társaság.

Azaz a hajra, sminkre és ékszerekre vonatkozó iránymutatások nem térnek majd el a nők és a férfiak esetében

– tudatják. A szabályozás a társaság 2600 fős fedélzeti állományát érinti majd, és márciustól lép életbe.

 

Ezek az egyenruhák tökéletesen megtestesítik mindazt, amit a Brussels Airlines képvisel: belgaság, a fiatal tehetségek, a fenntarthatóság és a befogadás platformja. Örömmel látom az eredményt, és alig várom, hogy élőben láthassam ezeket az egyenruhákat a repülőtéren és a repülőgépeink fedélzetén

– mondta Tilman Reinshagen, a Brussels Airlines operációs igazgatója.

Borítókép: Dieter Vranckx, a Lufthansa-csoporthoz tartozó Brussels Airlines belga légitársaság vezérigazgatója interjút ad a vállalat üzemi tanácsának különleges ülése után (Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.