Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Anglia

Szijjártó Péter: A háborúnak véget kell vetni, emberéleteket csak békével lehet menteni!

A kárpátaljai Ungváron tárgyaló Szijjártó Péter hivatalos programja a Kálvária temetőben indult Andrij Jermakkal, az ukrán elnöki hivatal vezetőjével és Dmitro Kuleba külügyminiszterrel.

2024. 01. 29. 12:34
Szijjártó Péter Ungváron
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán külügyminiszterrel egyeztet a nap folyamán Ungváron Szijjártó Péter. Mint arról a Magyar Nemzet korábban már beszámolt, Dmitro Kuleba és a magyar külgazdasági és külügyminiszter találkozójának célja, hogy előkészítsék Orbán Viktor miniszterelnök és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök találkozóját

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mai hivatalos programja Ungváron, a Kálvária temetőben indult Andrij Jermakkal, az ukrán elnöki hivatal vezetőjével és Dmitro Kuleba külügyminiszterrel.

Egyre több a halott a csatatéren, nem szabad engedni, hogy még többen haljanak meg! A háborúnak véget kell vetni, emberéleteket csak békével lehet menteni

– írta a közösségi oldalán Szijjártó Péter.

 

Borítókép: Szijjártó Péter (Forrás: Facebook/Szijjártó Péter)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.