Tömegével masíroznak az illegális migránsok az utcákon + videó

A migránsok nem hajlandók beilleszkedni.

2024. 01. 18. 21:40
null
Lampedusa-sziget, 2023. szeptember 18. Afrikai illegális bevándorlók érkeznek Lampedusa olasz sziget Molo Favaloro kikötõjébe 2023. szeptember 18-án. Az elõzõ napon Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök megtekintette a túlzsúfolt lampedusai migránsközpontot, és meghallgatta a helyi lakosság panaszait. Von der Leyent Meloni hívta meg a helyzet súlyosságának felmérésére, ugyanis a napokban összesen több mint 10 ezer migráns érkezett a 6300 lakosú dél-olaszországi szigetre. MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco Fotó: Ciro Fusco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Orvosok és mérnökök Spanyolországból” – jegyezte meg gúnyosan az egyik bejegyzésében a Radio Genoa X-fiók arra a videóra reagálva, amelyben a spanyolországi utcákon masíroznak az illegális migránsok, akik a tapasztalatok szerint egyáltalán nem szeretnének dolgozni. Ennek ellenére számos nyugati uniós tagállam ringatja magát abban az illúzióban, hogy képzett szakemberek érkeznek a határon.

Futótűzként terjed az interneten az a megdöbbentő videó, amely jól szemlélteti, hogy a tömeges migráció mit okoz egy társadalomban. Az Európába érkező migránsok nagy részének esze ágában sincs beilleszkedni az európai kultúrába, és az európai normák szerint élni. Az alább látható jelenetek mindennaposnak számítanak Nyugat-Európában.

Borítókép: Afrikai illegális bevándorlók  (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.