Következő mérkőzések
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Belgorodban rakétaveszélyt jelentettek be

A régió kormányzója, Vjacseszlav Gladkov ezt a Telegram-csatornáján jelentette be.

2024. 02. 25. 12:27
Belgorod, 2024. január 5. Valentyin Demidov belgorodi polgármester Telegram-csatornája által közreadott felvétel kiégett autó roncsáról egy ukrán légi támadás után az Ukrajnával határos Belgorodban 2024. január 5-én. A légicsapás következtében ketten megsebesültek. MTI/EPA/Valentyin Demidov belgorodi polgármester Telegram-csatornája Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gladkov azt tanácsolta a régió lakóinak, hogy menjenek az óvóhelyekre vagy keressenek más biztonságos helyet. Ilyenek lehetnek az ablak nélküli, tömör falú helyiségek – a folyosók, fürdőszobák vagy a kamrák.

Borítókép:  Valentyin Demidov belgorodi polgármester Telegram-csatornája által közreadott felvétel kiégett autó roncsáról egy ukrán légitámadás után az Ukrajnával határos Belgorodban 2024. január 5-én. A légicsapás következtében ketten megsebesültek (Fotó: MTI/EPA/Valentyin Demidov belgorodi polgármester Telegram-csatornája)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.