Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Döbbenetes pusztítást okozott egy ballisztikus rakéta + videó

A videó megosztója szerint észak-koreai fegyvert lőttek ki az oroszok. Ezeket az információkat nehéz ellenőrizni az orosz–ukrán háború okozta dezinformációs zűrzavarban. A pusztítás mértékét azonban nem kell bizonyítani.

2024. 02. 15. 19:10
Lemberg, 2024. február 15. Bombatölcsért néz egy férfi Lembergben, miután orosz rakéta csapódott be a közelben 2024. február 15-én. A polgármester szerint három ember megsebesült a nyugat-ukrajnai városban. MTI/EPA/Mikola Tisz Fotó: Mikola Tisz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz–ukrán háború második évéhez közeledve egyre brutálisabb fegyvereket vetnek be a fronton. Most egy olyan videót osztottak meg az interneten, amely állítólag azt a pusztítást mutatja be, amit egy oroszok által kilőtt ballisztikus rakéta okozott. A videó megosztója szerint a robbanás hatalmas krátert ütött a Kijev környéki erdőben, és a körülbelül 40 méteres körzetben lévő összes ültetvény leégett.

A háborús zűrzavarban nehéz ellenőrizni annak hitelességét, hogy mely pusztítást milyen fegyver okozott, de a videó megosztója szerint az oroszok észak-koreai rakétát lőttek ki.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Mikola Tisz)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.