Lerángatta a nő ruháját a migráns + videó

Az Európába érkező migránsok nem akarnak beilleszkedni a társadalomba, szinte naponta kerülnek ki az internetre olyan videók, amelyek bemutatják, hogy hogyan is akarnak élni a bevándorlók a kontinensen.

2024. 02. 21. 20:07
Horvatország migráns
Migrants sit on a wall in Trzac village, next to Bihac, where many migrants arrive after being pushed back across the Korana river by Croatian police, on November 8, 2023. Less than a year since Croatia proudly joined Europe's borderless zone some of Croatia’s EU peers including Slovenia and Italy in October reimposed border controls over concerns about migratory pressure, on the rise through the Balkans, and the situation in the Middle East. Two migrants camp are set in Bihac. Lipa camp for men only with the capacity of 1,500 and Borici camp where 200 migrants, families and minors. (Photo by Damir SENCAR / AFP) Fotó: Damir SENCAR / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döbbenetes videót osztott meg egy felhasználó az X közösségi oldalon. A képsorok arról tanúskodnak, hogy egy migráns férfi egy nőt rángat az utcán, feltehetően meg akarta erőszakolni. A nő próbál kiszabadulni az erőszakos migráns kezei közül. Az áldozat egy kapualjba menekült, a migráns azonban nem hagyta, hogy bemenjen az udvarba. A rémült nő végül úgy tudott elmenekülni, hogy az afrikai migráns lerángatta róla a ruháját.

Ezen a videón pedig az egyik migráns éppen betörni készül az egyik olaszországi lakásba.

Borítókép: Illegális migránsok (Fotó: Damir SENCAR/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.