Ezt a lányt akarta féltékenységből a metró elé lökni a férfi + fotógaléria

Az őrizetbe vett 39 éves férfi azt mondta, hogy egy romantikus kapcsolat lezárása miatt „borult ki”.

2024. 03. 16. 21:07
Moscow,,Russia-september,,17,,2017:,A,Speeding,Train,And,People,On
2027963327 moszkvai metró Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az őrizetbe vett 39 éves moszkvai férfi azt mondta, hogy egy romantikus kapcsolat lezárása miatt „borult ki”. A  29 éves Anna nem akart találkozni vele, ezért elvesztette az önuralmát és megpróbálta megölni. Szerencsére a lány túlélte, és nem sérült meg súlyosan.

A Komszomolszkaja Pravda megtudta, a romantikus kapcsolatot a lánnyal a férfi találta ki. Valójában a lánnyal jógaórákon találkozott, ahol a nő oktatóként dolgozott. Az ismerősök szerint a szerelmi mániája elfajult. A metró peronján pedig nem fogadta el a lány újabb visszautasítását, és a szerelvény elé lökve megpróbálta megölni.

A férfi büntethetőségéről később döntenek, jelenleg kényszerkezelés alatt áll. Korábban bemutattuk a videót, ahogy az elhagyott férfi megpróbálta a metró elé lökni, és így megölni képzelt szerelmét.

Borítókép: Moszkvai metró, illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.