Deutsch Tamás: Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!

A listavezető közölte, hogy mit kell tenni, ha nem akarunk háborút, migránsokat és gender-propagandát.

Forrás: Facebook2024. 04. 30. 9:08
DEUTSCH Tamás
CPAC Hungary 2024 - Nemzetközi konzervatív konferencia Budapesten Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Facebookon posztolt a közelgő európai parlamenti választásokkal kapcsolatban Deutsch Tamás. A Fidesz–KDNP listavezetője bejegyzésében a voksolás tétjéről írt.

DEUTSCH Tamás
Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) második napján a Millenárison 2024. április 26-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha nem akarunk háborút, ha nem akarunk migránsokat, ha nem akarunk gender-propagandát: június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! Ennyi

– húzta alá Deutsch Tamás.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) második napján a Millenárison 2024. április 26-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.