Csúzlizás miatt tartóztattak le egy férfit + videó

Letartóztattak egy dél-kaliforniai férfit, mert tíz éven át rettegésben tartotta a környéket a csúzlijával. A sorozatos lövöldöző „hobbiját” ablakok és szélvédők bánták.

2024. 05. 28. 7:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dél-kaliforniai hatóságok letartóztattak egy 81 éves férfit, aki egy évtizeden keresztül tartotta rettegésben a szomszédait Azusa városában, Los Angeles közelében – számol be róla az NBC News amerikai televíziós társaság.

Az elmúlt kilenc-tíz évben lakosok tucatjai váltak a csúzlival lövöldöző szomszéd áldozatává – tette közzé a rendőrség.

A csúzlis öregúr, Prince King ablakokat és szélvédőket tört be, és nemegyszer csak a szerencsén múlt, hogy nem történt személyi sérülés. King otthonában a hatóságok megtalálták a csúzlit. Találtak továbbá csapágygolyókat, hogy pontosan mennyit, azt nem tették közzé – írja a San Gabriel Valley Tribune helyi lap.

Az ügy már évek óta tart, mert egyszerűen nem tudtuk azonosítani a gyanúsítottat

– ismerte el Jake Bushey rendőr hadnagy.

Hogy miért kezdett lövöldözni King, azt egyelőre nem tudják a hatóságok.
Borítókép: egy csúzli (Forrás: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.