Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Közeli felvételek a brutális orosz gyilkológépről + videó

Az orosz vadászrepülők újabb bevetésre indultak Ukrajnába. Az akcióról eddig nem látott videókat közölt Moszkva.

Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 05. 20. 11:42
Russian Su-34 Bombers target Ukrainian fortifications and troops in South Donetsk
Katonai személyzet ellenőrzi az orosz Szu-34-es bombázókat és a nagy pontosságú irányítással felszerelt FAB-500-as bombákat, mielőtt a Szu-34-es vadászbombázó legénysége 2024. március 18-án felszáll, hogy ukrán célpontokat és csapatokat találjon el a dél-donyecki térség irányában. (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium / Kiosztó / ANADOLU / Anadolu az AFP-n keresztül) Fotó: Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szu–34-es vadászbombázók újabb bevetésre indultak az orosz–ukrán háborúban. A támadásról az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma Telegram-csatornája számolt be.

A videóhoz csatolt leírás szerint a repülők megsemmisítették az ellenség állásait. A támadást FAB–500-as bombákkal hajtották végre, univerzális tervező és korrekciós modullal.

Az orosz–ukrán háborúban egyébként gyakoriak az orosz légitámadások. Korábban arról számoltunk be, hogy a Szu–25-ös repülőgépek legénysége irányítatlan rakétákkal mért csapást az ellenség álcázott állásaira.

 

Borítókép: Katonai személyzet ellenőrzi az orosz Szu–34-es bombázókat és a nagy pontosságú irányítással felszerelt FAB–500-as bombákat, mielőtt a vadászbombázó legénysége 2024. március 18-án felszáll, hogy ukrán célpontokat és csapatokat találjon el a dél-donyecki térség irányában (Fotó: AFP/Anadolu/Orosz Védelmi Minisztérium)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.