Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Orosz–ukrán háború: az orosz külügy véres bosszút esküdött

Meg fognak bűnhődni azok, akik kitervelték és akik részt vettek abban az ukrán rakétázásban, amely orosz területeket ért – közölte az orosz külügy. Öt ember életét vesztette és kilenc megsebesült Ukrajna drón- és tüzérségi csapásaiban, amelyek az orosz határ menti belgorodi és kurszki régiót, valamint a megszállt Donyeck városát érték.

2024. 05. 12. 6:31
Borítókép: Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő (Fotó: AFP/Alexander NEMENOV)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindazok, akik részt vesznek az orosz területen elkövetett terrortámadásokban és felelősek azokért, elkerülhetetlenül büntetést fognak kapni, ezt Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő mondta a donbászi városok bombázásával kapcsolatban. Bár az orosz–ukrán háborúban egyre rosszabb helyzetbe kerülnek az ukránok, képesek arra, hogy légitámadásokat indítsanak orosz területek ellen. Öt ember életét vesztette és kilenc megsebesült Ukrajna drón- és tüzérségi csapásaiban, amelyek az orosz határ menti belgorodi és kurszki régiót, valamint a megszállt Donyeck városát érték – közölték helyi tisztségviselők szombaton..

Gyenyisz Pusilin, a megszállt kelet-ukrajnai Donyeck megye Oroszország által beiktatott vezetője közölte, hogy három civil meghalt és további nyolc megsebesült, amikor egy ukrán rakéta csapódott be egy étterembe Donyeckben.

Vjacseszlav Gladkov, a belgorodi régió kormányzója nyilatkozatában elmondta, hogy egy ember meghalt, egy másik pedig megsebesült, miután egy ukrán drón egy parkoló teherautóba csapódott egy határ menti faluban.

Borítókép: Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő (Fotó: AFP/Alexander NEMENOV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.