Élő közvetítés
Németország
ÉLŐ
Skócia

Tízezrek gyászolják a hétvégi horrorbalesetben elhunyt fiatal nőt

Csak huszonhat év jutott neki.

Forrás: The Sun2024. 05. 17. 16:55
Valentina Renso Fotó: Instagram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragikus baleset történt a hétvégén Olaszországban. Utóbb kiderült, Valentina Renso autóversenyző és influenszer vezette a balesetet szenvedett BMW-t, őt és két barátját ki kellett vágni a roncsból. Mindegyiküket azonnal kórházba szállították. 

Bár az orvosok mindent elkövettek, a lány három nappal a baleset után, május 14-én meghalt a padovai kórházban. A The Sun információi szerint Valentina súlyos lábsérülést szenvedett, és olyan sok vért veszített, hogy leállt az agyműködése. Rajongói napok óta gyászolják. 

A lány egyik barátja azt mondta, a szabadba mentek volna pizzázni, ahogyan azt mindig tenni szokták. „Valentináék elmentek a pizzákért kocsival, én pedig később csatlakoztam volna hozzájuk” – fogalmazott, és hozzáfűzte, már soha nem lesz alkalma beszélni a lánnyal. 

Valentinának több mint 19 ezer követője volt az Instagramon. Amikor a rajongói megtudták, hogy ő a baleset egyik áldozata, összetörtek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.