Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

„Van amikor nem is akkora probléma az a probléma…”

Szijjártó Péter a kettős beszédre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán.

Forrás: Facebook / Szijjártó Péter2024. 05. 26. 7:23
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Fidesz-KDNP országjáró fórumának szekszárdi állomásán 2024. május 23-án
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Fidesz-KDNP országjáró fórumának szekszárdi állomásán 2024. május 23-án Fotó: MTI/Kiss Dániel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha valaki megnézi, hogy kik dolgoznak ott a telephelyen, meg kik dolgoznak ezeken a projekteken, azt látja, hogy amerikai, német, francia, svájci, de még osztrák cégek is önfeledten vesznek részt a paksi beruházásban” – hívta fel a figyelmet kettős beszédre a figyelmet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán.

„Értik? Amerikai, francia, német, svájci, osztrák vállalatokat fizet a Roszatom azért, hogy részt vegyenek ebben a beruházásban. Tehát azok az országok, amelyek a leghangosabban tiltakoznak az Oroszországgal való gazdasági együttműködés ellen, azoknak az országoknak a cégei euró tíz- és százmilliókért dolgoznak ebben a projektben, amit az oroszoktól kapnak meg pénzt. Az nem probléma, az nem probléma” – zárta gondolatait Szijjártó Péter.

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Fidesz–KDNP országjáró fórumának szekszárdi állomásán 2024. május 23-án (Fotó: MTI/Kiss Dániel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.