Botrány a tornán, ribancozott egy erőset a kommentátor a BRICS-játékokon

Élő adásban próbálta elrendezni a húszéves sportoló, Kirill Knyazkov magánéletét egy kommentátor. Kirúgták.

Forrás: Shot2024. 06. 19. 18:36
A BRICS Játékok kommentátora élő adásban próbálta rendezni a 20 éves moszkvai szambóbirkózó, Kirill Knyazkov magánéletét
A BRICS Játékok kommentátora élő adásban próbálta rendezni a 20 éves moszkvai szambóbirkózó, Kirill Knyazkov magánéletét Forrás: BAZA
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A női (lány) nézők figyelmébe ajánlotta a BRICS-játékok kommentátora a 20 éves orosz sportolót Kirill Knyazkovot, finoman utalva arra, hogy csak igazi kapcsolatok jöhetnek számításba, egyéjszakás lányokról szó sem lehet.  

Gyorsan utolérte a végzete Vlagyimir Ivanickij kommentátort, a viccesnek gondolt megjegyzése kiverte a biztosítékot, és felfüggesztették a BRICS-játékok idejére a kommentátori tevékenységét.

Mint Ivanickij a Baza Telegram-csatornájának elmondta, csak most értesült a felfüggesztésről – Ivanickijnak este 6-kor kellett volna újra munkába állnia. A kommentátor nem ért egyet a felfüggesztéssel. Mint elmondta, az alacsony társadalmi felelősséggel rendelkező nőt „ribancnak” tartja, és Kirill Knyazkov birkózónknak biztosan nincs szüksége ilyen nőre.

Borítókép: A húszéves moszkvai szambó birkózó, Kirill Knyazkov (Forrás: BAZA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.