Félelmetes élményben volt része a vidámpark látogatóinak

Bár a vidámparkok általában az önfeledt szórakozás színterei, néha egyik pillanatról a másikra a rettegés veheti át a vidámság helyét. A napokban ezt két vidámpark látogatói is megtapasztalhatták a világ két végén.

Forrás: Fox News2024. 06. 23. 15:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Félelmetes pillanatokat élt át az a tizenhárom szórakozni vágyó, akik egy oroszországi vidámpark körhintájára szálltak fel – számol be róla a Fox News amerikai televíziós hálózat. A dél-oroszországi Nalcsik vidámparkjának körhintája megállt, 15 méteres magasságban csapdába ejtve utasait.

Vidámpark
Vidámpark (Forrás: Pixabay)

Az esetről készült videók tanúsága szerint a magasban rekedteket a helyi tűzoltók hathatós segítségével sikerült kiszabadítani és biztonságosan lehozni a talajra.

Még rosszabbul jártak egy másik vidámpark látogatói az Oregon állambeli Portlandben. A park első idei szezonbeli nyitvatartási napján mintegy harminc látogatónak volt része szó szerint hajmeresztő élményben, amikor az egyik legnépszerűbb attrakció, az AtmosFEAR hirtelen leállt, ők pedig 

fejjel lefelé lógtak mintegy harminc percen keresztül a segítség megérkezéséig.

A park karbantartóinak a helyi tűzoltók segítségével sikerült úrrá lenni a problémán és manuálisan leereszteni a levegőben ragadt körhintát. A hiba okát egyelőre nem tudni, a félelmetes incidensben szerencsére senki nem sérült meg.

Borítókép: Vidámpark (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.