Kiskorút zaklatott szexuálisan egy marokkói bevándorló Spanyolországban

Az észak-afrikai férfi egy hétvégi fiesztán szexuálisan molesztált egy 17 éves lányt, aki kórházi ellátásra szorult.

2024. 06. 18. 21:37
illusztráció, erőszak, verekedés, fiatal, aggresszív (Forrás: Pexels)
illusztráció, erőszak, verekedés, fiatal, aggresszív (Forrás: Pexels) Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb marokkói bevándorló zaklatott egy kiskorút Spanyolországban. A baszk rendőrség tájékoztatása szerint az észak-afrikai, mindössze 18 éves, büntetlen előéletű férfit Vitoriában tartóztatták le, miután vasárnap hajnalban szexuálisan zaklatott egy 17 éves helybeli lányt, aki egy fiesztán vett részt. A feljelentésnek köszönhetően gyorsan azonosítani tudták az elkövetőt, és a bíróság döntése értelmében hétfőn börtönbe is küldték. 

A bűncselekmény után a környékbeli lakók közölték, hogy maximálisan elutasítják a történteket. Többen hangoztatták, hogy elegük van az ilyen típusú eseményekből, és hozzátették, hogy azt akarják, hogy lányaik biztonságban mehessenek ki az utcára. 

Nem fogunk eltűrni semmiféle szexuális zaklatást, sem bulikon, sem a környéken. Minden támogatásunkról biztosítjuk az áldozatot és mindenben mellette leszünk, amire csak szüksége van

– közölte a lakókat képviselő egyesület egy, a történtek után szervezett tüntetésen. 

Az áldozat a támadás során megsérült, így a rendőrök a közeli kórházba vitték, ahol megkapta a szükséges ellátást. A rendőrség most azt vizsgálja, hogy többen is érintettek-e a szexuális zaklatásban. 

Baszkföldön nem ez az első eset, ami kiváltotta a lakók félelmét és dühét. Áprilisban egy négyéves kislánnyal próbált erőszakoskodni egy szintén marokkói illegális bevándorló, aki 2023-ban kiutasítási végzést kapott, így már nem is tartózkodhatott volna Spanyolországban. 

Borítókép: Illusztráció  (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.