Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A viharos hurrikán erejű szél miatt összeomlott egy építőipari toronydaru

Szintén a vihar miatt egy nőre dőlt egy fa, aki belehalt sérüléseibe. Rajta kívül egy másik nő és egy gyermek is megsérült a balesetben.

2024. 07. 01. 22:12
Fákat döntött ki, toronydarut roppantott össze a vihar Szentpéterváron. Többen megsérültek, és halálos áldozatok is érkeztek hírek.
Fákat döntött ki, toronydarut roppantott össze a vihar Szentpéterváron. Többen megsérültek, és halálos áldozatok is érkeztek hírek. Forrás: Oroszországi Föderáció Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A daru Szentpétervár Nyevszkij kerületben lévő Bolsevikov sugárúton dőlt le – írja a SHOT Telegram-csatorna. Szentpéterváron felhőszakadás volt és hurrikán tombolt, a széllökések sebessége akár 31 méter/szekundumot is elérte. Pulkovóban a rossz időjárás miatt átmenetileg nem fogadtak repülőgépeket, a járatokat alternatív repülőterekre fordították. A város Moszkovszkij kerületében egy nőre dőlt egy fa, aki belehalt sérüléseibe. Egy másik nő és egy gyermek is megsérült.

 

A Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma megerősítette, hogy a Jurij Gagarin sugárúton egy fa kidőlése miatt egy nő meghalt, egy másik gyermek és egy nő megsérült. Emellett 10 autó is megrongálódott. A Bolsevikov sugárúton egy építkezésen ledőlt egy toronydaru, az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának szakemberei már a helyszínen vannak – tették hozzá.

Borítókép: Fákat döntött ki, toronydarut roppantott össze a vihar Szentpéterváron. Többen megsérültek, és halálos áldozatokról is érkeztek hírek (forrás: Oroszországi Föderáció Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.