Hölvényi György: Az unalomig játszott lemez pörög a balliberálisoknál

„A tetteinknek bizony következményei vannak, ezeket vállalnunk kell” – fogalmazott Hölvényi György képviselő az olimpiai játékok hivatalos megnyitójával kapcsolatban, amely szerte a világon kiverte a biztosítékot.

Forrás: Facebook2024. 07. 30. 17:11
Hölvényi György Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk is beszámolt arról, hogy csúfot űztek a hívő keresztények vallási érzéseiből a párizsi olimpia szombat esti megnyitóünnepségén, amikor bemutatták Az utolsó vacsora „szivárványos paródiáját” drag queenekkel a főszerepekben. 

Az esetre Hölvényi György EP-képviselő Facebook-oldalán reagált: 

Tudatlanok és műveletlenek lennénk, mi, akik Az utolsó vacsora bibliai jelenetét woke-köntösben láttuk az olimpia nyitóünnepségén? Nem gondolom. Az unalomig játszott lemez pörög a balliberálisoknál: utólag, szándékosan és manipulatív módon próbálják megmagyarázni az egyértelműt. Száz szónál is többet mond, hogy a katolikus egyház mellett az egyiptomi Al-Azhar Egyetem, az iszlám világ egyik legfontosabb felsőoktatási intézménye is elítélte a hívők megsértését

– írta a politikus a közösségi oldalán.

A kirekesztés elleni harc nem lehet egyoldalú! A tetteinknek bizony következményei vannak, ezeket vállalnunk kell. Az olimpia szervezői a bocsánatkéréssel ezt részben megtették

– hangsúlyozta az EP-képviselő. 

Borítókép: Hölvényi György (Forrás: Facebook) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.