Joe Biden megint hülyét csinált magából + videó

Az amerikai elnök nem tudta elolvasni a súgógépen megjelent szöveget.

2024. 07. 17. 17:50
US President Joe Biden participates in an economic summit with Representative Steven Horsford (D-NV)
US President Joe Biden gestures near the podium during the Vote To Live Properity Summit at the College of Southern Nevada in Las Vegas, Nevada, on July 16, 2024. (Photo by Kent Nishimura / AFP)
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden amerikai elnök felszólalt a nevadai NAACP országos kongresszuson, ahol azt várták, hogy új, ötszázalékos felső határt jelent be a bérleti díjak emelésére országszerte,

de ehelyett tévesen azt mondta, hogy mindössze 55 dollárra korlátozza a bérleti díj emelését. Biden nagymértékben támaszkodott a telesúgókra a nyilvános szereplések során, gyakran elakadt és elvesztette a gondolatait anélkül. Ennek ellenére kedden úgy tűnt, hogy nem lát elég jó ahhoz, hogy megfejtse, mi volt előtte a képernyőn.

 

A 81 éves elnök az elmúlt hetekben többször is csúnyán leégette magát és az országát, a NATO-csúcson például Vlagyimir Putyint nevezte meg Ukrajna elnökének, miközben ott állt mellette Volodimir Zelenszkij ukrán államfő.

Ezután Donald Trumpot egy kis ideig még az alelnökének is kinevezte a sajtóeseményen.

Érdemes megfigyelni Biden közvetlen holdudvarának reakcióját.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök 2024. július 16-án (Fotó: AFP/Kent Nishimura)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.