Kamala Harris ellen fordultak a sajátjai is + videó

Felelősségre vonták az amerikai alelnököt a képviselőházban. Kamala Harris eredménytelenül teljesített, óriási problémát okoz a migráció az Egyesült Államokban. Még saját párttársai is Harris ellen szavaztak.

Forrás: Fox News2024. 07. 26. 6:58
HARRIS, Kamala
West Allis, 2024. július 23. Kamala Harris amerikai alelnök beszédet egy kampányrendezvényen a Wisconsin állambeli West Allisban 2024. július 23-án. Joe Biden amerikai elnök 2024. július 21-én bejelentette, hogy visszalép az elnökjelöltségtõl, és támogatja Harris indulását Donald Trump elõzõ elnökkel és republikánus elnökjelölttel szemben. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Jeffrey Phelps Fotó: Jeffrey Phelps
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Államok képviselőházában kimondták, sikertelen munkát végzett a demokraták valószínű elnökjelöltje alelnökként. Kamala Harris ellen szavaztak a kormányzat határpolitikája miatt. Erről számolt be a Fox News amerikai hírcsatorna. A döntés rávilágít az alelnök szerepére a Biden-kormányzat csúfos bukásában. 

Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt nem hivatalos elnökjelöltje beszél az Amerikai Tanárok Szövetségének 88. országos gyűlésén Houstonban 2024. július 25-én. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. (Fotó: MTI/EPA/Leslie Plaza Johnson)
Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt nem hivatalos elnökjelöltje beszél az Amerikai Tanárok Szövetségének 88. országos gyűlésén Houstonban 2024. július 25-én. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban (Fotó: MTI/EPA/Leslie Plaza Johnson)

A határozat elítéli a Soros-birodalom által is támogatott, s elnökjelöltségre vágyó Harris munkában nyújtott teljesítményét.

Az állásfoglalás egybecseng Donald Trump korábbi kijelentésivel is. A határozatra azonban nemcsak a republikánusok, hanem hat demokrata képviselő is igennel voksolt.

Kamala Harris alelnöksége alatt elözönlötték a migránsok Amerikát

A bukott Joe Biden elnök kormánya azzal bízta meg Kamala Harrist, hogy kezelje a migráció kiváltó okait. Ez egyértelműen nem sikerült az alelnöknek, ugyanis történelmi szintet ért el az illegális bevándorlók száma az Egyesült Államokban. 

A törvényjavaslat vitája során Elise Stefanik republikánus kongresszusi képviselő azzal vádolta meg Harrist, hogy „Joe Biden határ menti cárjaként felügyeli a sikertelen és veszélyes politikát, amely a nemzet történetének legkatasztrofálisabb határválságát okozta.”

A republikánus képviselők és a hozzájuk csatlakozó demokraták szerint Harris nem tett eleget az illegális bevándorlás visszaszorítása érdekében az általuk „határcárnak” nevezett szerepben.

A tétlenségének eredménye a rekordszámú illegális bevándorló, a túlterhelt közösségek és a jogállamiság kizsigerelése

 – mondta Mike Johnson, a képviselőház elnöke.

Mint arról lapunk korábban beszámolt, Doald Trump a minap kijelentette, hogy az országban válság van az illegális bevándorlás miatt, és ígéretet tett arra, hogy Amerika történetének legnagyobb kitoloncolási műveletét indítja el, ha megválasztják.

Borítókép: Kamala Harris amerikai alelnök beszédet mond egy kampányrendezvényen a Wisconsin állambeli West Allisban 2024. július 23-án (Fotó: MTI/EPA/Jeffrey Phelps)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.