Migráns késelt Franciaországban, életveszélyes állapotban van az áldozat

Egyre gyakoribbá válnak Nyugat-Európában a migránsok által elkövetett támadások, ezúttal a franciaországi Marseille városában számoltak be egy súlyos esetről. Francia lapinformációk szerint egy észak-afrikainak kinéző fiatal késsel támadt egy 60 év körüli férfira.

2024. 07. 07. 18:01
Illusztráció: Francia rendőrök Párizsban. Fotó: Ian Langsdon Forrás: MTI/EPA
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életveszélyesen megsérült szombat este a franciaországi Marseille városában az a hatvanas éveiben járó férfi, akire feltételezhetően egy észak-afrikai migráns támadt késsel. A támadás a város Saint Charles metróállomásán történt este fél 10 környékén.

A 20 év körüli férfi akkor dühödött be, amikor barátnőjére megjegyzéseket tett a férfi, utalva arra, hogy a lábát feltette az ülésre. Ezután a fiatal férfi nekiesett áldozatának, aki bár könnygázzal próbált védekezni, karját és hasát megszúrták.

Francia lapértesülések szerint az elkövető azonosítható, és nyomozás indult az ügyben, a legfrissebb hírek arról szóltak, mindkét fiatalt megszökött, körözik őket.

Borítókép: Francia rendőrök Párizsban (Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.