Erre mindenki kíváncsi lesz, Trump nem akárkinek ad interjút

Érdemes lesz az X közösségi oldalt figyelni a jövő hét elején. Donald Trump Elon Muskkal beszélget.

2024. 08. 07. 7:26
TRUMP, Donald
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje beszél támogatóihoz a michigani Grand Rapidsban rendezett választási gyûlésen 2024. július 20-án. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. (Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner) Fotó: Allison Dinner
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump republikánus elnökjelölt bejelentette, hogy hétfőn interjút ad Elon Musknak. A milliárdos vállalkozó kérdezi majd a volt elnököt, aki visszatérne a Fehér Házba.

Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje beszédet mond a Georgia Állami Egyetemen tartott választási nagygyűlésen, Atlantában 2024. augusztus 3-án. (Fotó: MTI/AP/John Bazemore)
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje beszédet mond a Georgia Állami Egyetemen tartott választási nagygyűlésen, Atlantában 2024. augusztus 3-án (Fotó: MTI/AP/John Bazemore)

Hétfő este nagyinterjúm lesz Elon Muskkal

 – írta a volt amerikai elnök a Truth Social közösségi oldalon.

Trump bejelentése alig néhány nappal azután érkezett, hogy Mar-a-Lagó-i rezidenciáján vendégül látta az internetes influenszert, Adin Rosst.

Elon Musk a korábban Twitter néven ismert X közösségimédia-platform tulajdonosa. Az interjúval kapcsolatban egyelőre nem osztottak meg további részleteket.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje beszél támogatóihoz a michigani Grand Rapidsban rendezett választási gyűlésen 2024. július 20-án. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban (Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.