Legalább negyvenhat áldozata van az ukrán támadásnak Belgorodban + videó

Információk szerint halálos áldozata is van a támadásnak, közvetlen találat ért lakóházakat, kereskedelmi ingatlanokat, és autókban is esett kár.

2024. 08. 31. 6:26
Felrobbant egy autó miután találat érte Belgorodban. Több civil életét vesztette az ukrán támadásban.
Felrobbant egy autó miután találat érte Belgorodban. Több civil életét vesztette az ukrán támadásban. Forrás: Közösségi média / képernyő fotó
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Belgorodban az ukrán támadás után a sebesültek száma 46-ra emelkedett, köztük hét gyermek, legalább öten meghaltak – erről Vjacseszlav Gladkov kormányzó számolt be.

Szívszorító felvételek Belgorodból: egy orosz katonatiszt mentett meg egy sebesült csecsemőt és édesanyját, közvetlenül az ukrán erők masszív támadása után – írja a SHOT Telegram-csatorna.

A SHOT szerint a férfi egy helyi bevásárlóközpont közelében hallotta a robbanások hangos hangját. A helyszínre sietett, ahol egy vérbe borult gyermeket és a földön fekvő édesanyját látta.

A katona ellátta a sebesülteket és a legközelebbi kórházba vitte őket. Ott az áldozatok minden szükséges orvosi ellátást megkaptak. Útközben a katona megpróbálta megnyugtatni az anyát és a gyermeket. Jelenleg nincs pontos információ az állapotukról – áll a SHOT bejegyzésében.

A lövedékek becsapódásáról, és azok következtében keletkezett tüzekről és károkról videók jelentek meg az interneten.

Borítókép: Felrobbant egy autó, miután találat érte Belgorodban. Több civil életét vesztette az ukrán támadásban (Forrás: Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.