Nincs túlélője a repülőgép-szerencsétlenségnek + videó

Lezuhant egy repülőgép Brazíliában 62 emberrel a fedélzetén, a katasztrófát senki nem élte túl – jelentette a brazil média helyi illetékesekre hivatkozva.

2024. 08. 09. 20:52
Képernyőfelvétel a lezuhant repülőgépről készült videóból (Forrás: X)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Voepass légitársaság egy ATR–72 típusú repülőgépe járt szerencsétlenül Sao Paulo államban, Vinhedo város térségében – hangzott el a GloboNews hírtévében. A tévében bemutatott felvételen az látszik, hogy egy repülőgép függőlegesen, spirális mozgást végezve zuhan a mélybe. Egy fás területen ér földet, ahonnét lángok csapnak fel és sűrű fekete füst száll fel.

A repülőgép a Paraná államban lévő Cascavelből tartott a Sao Paulo-Guarulhos nemzetközi repülőtérre, Brazília legnagyobb légikikötőjébe.

A gépen 58 utas és négyfős személyzet tartózkodott – közölte a Voepass légitársaság.

Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: X)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.