Trump ennyivel vezet a Soros által is támogatott Kamala Harris előtt

A volt amerikai elnök jobban áll a felmérések szerint, mint ellenfele. Az elnökjelölti vitát szeptember elején tartják meg az Egyesült Államokban – jelentette be közösségi oldalán Donald Trump.

2024. 08. 03. 11:14
TRUMP, Donald
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje távozik a színpadról, miután beszélgetésen vett részt a Fekete Újságírók Országos Szövetségének (NABJ) chicagói kongresszusán 2024. július 31-én. (Fotó: MTI/AP/Charles Rex Arbogast) Fotó: Charles Rex Arbogast
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy friss Harvard-Harris közvélemény-kutatás szerint Donald Trump volt elnök országos szinten hárompontos előnyt szerzett Kamala Harris alelnökkel szemben – írta a Breitbart amerikai hírportál. A július 26. és 28. között végzett felmérésben 2 196 választópolgárt kérdeztek meg országosan.

Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje távozik a színpadról, miután beszélgetésen vett részt a Fekete Újságírók Országos Szövetségének (NABJ) chicagói kongresszusán 2024. július 31-én. (Fotó: MTI/FR36811 AP/Paul Beaty)
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje távozik a színpadról, miután beszélgetésen vett részt a Fekete Újságírók Országos Szövetségének (NABJ) chicagói kongresszusán 2024. július 31-én (Fotó: MTI/FR36811 AP/Paul Beaty)

Trump vezet

Arra a kérdésre, hogy kire szavaznának, ha ma lenne az elnökválasztás a választók 48 ​​százaléka Trumpot, 45 százalék pedig Harrist jelölte meg. A megkérdezettek hét százaléka úgy nyilatkozott, hogy még mindig bizonytalan abban, hogy melyiküket támogassa.

A közvélemény-kutatás eredményei azután születtek, hogy a bukott Joe Biden elnök kiszállt az elnökválasztási küzdelemből, és a jelenlegi alelnököt, Kamala Harrist támogatta a Demokrata Párt jelöltjeként. 

A felmérés szerint a republikánus elnökjelöltről a szavazók 48 százaléka „nagyon kedvezően” vagy „kedvezően” vélekedett, míg a Soros-dinasztia által támogatott Harris esetében ez az arány 47 százalék.

Mint arról korábban lapunk már beszámolt, Donald Trump és Kamala Harris televíziós vitáját szeptember elején tartják.

A vita moderátorai Bret Baier és Martha MacCallum, a szabályok pedig hasonlóak lesznek, mint Biden ellen, akivel a pártja borzalmasan bánt

– közölte a republikánus elnökjelölt.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje távozik a színpadról, miután beszélgetésen vett részt a Fekete Újságírók Országos Szövetségének (NABJ) chicagói kongresszusán 2024. július 31-én (Fotó: MTI/AP/Charles Rex Arbogast)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.