Videón, ahogy Ka–52 helikopterrel mérnek brutális csapást az ukránokra az oroszok

Az orosz–ukrán háborúban durva támadást hajtott végre Oroszország.

Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 08. 04. 13:58
Orosz Ka-52 Alligator támadóhelikopterek repülnek át Moszkva belvárosa felett egy katonai parádén 2020. június 24-én. (Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb felvételeket közölt az orosz–ukrán háború frontvonalából az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma. A tárca a Telegram csatornáján a felvételek mellett jelentést is közölt a bevetésről.

Mint írják, a Ka–52 helikopter legénysége ellenséges ukrán állást talált el. A csapást egyebek mellett S–8 irányítatlan légi-rakétákkal hajtották végre. A beszámoló szerint az összes jelzett célpontot sikeresen eltalálták. 

Borítókép: Orosz Ka–52 Alligator támadóhelikopterek repülnek át Moszkva belvárosa felett egy katonai parádén 2020. június 24-én (Fotó: AFP/Kirill Kudryavtsev)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.